Αρχική > Κάν'το μόνος σου!

Varos Village Hotel Λήμνος

Απολαύστε τις διακοπές σε ένα υπέροχο παραδοσιακό ξενοδοχείο στη Λήμνο

Ζώδια

Κάν'το μόνος σου!
Τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν μέσα στο ίδιο μας το σπίτι και περισσότερα από τα μισά σε παιδιά κάτω των πέντε ετών. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό οι γονείς να δώσουν μεγάλη έμφαση στην πρόληψη!
Ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τα δόντια μας...
O καθένας στο σπίτι του έχει μια πληθώρα από υλικά, που αρκετές φορές αν γνωρίζει πώς και πότε να τα χρησιμοποιήσει, μπορεί να θεραπεύσει διάφορες ασθένειες.
Τσικνοπέμπτη ή Τσικνοπέφτη ονομάζεται η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, και έχει πάρει το όνομά της από την τσίκνα, επειδή την ημέρα αυτή όλα τα σπίτια ψήνουν κρέας ή λιώνουν το λίπος από τα χοιρινά και η μυρωδιά είναι διάχυτη παντού.
Με φυσικό μακιγιάζ, διαμαντένια κοσμήματα και μια παραμυθένια δημιουργία του Oscar de la Renta, η Έιμι Άνταμς (Amy Adams) συγκαταλέγεται δικαίως στις πιο κομψές παρουσίες στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ.
Είναι οι πιο κοινές συνήθειες, που δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς δυσκολευόμαστε να τις κόψουμε.
Μερικά πρακτικά κόλπα που θα σας απαλλάξουν από τις δυσοσμίες!
Τα πιο μοντέρνα παιδικά δωμάτια είναι εδώ και μπορείς να πάρεις ιδέες για τη διακόσμησή τους!
Έχεις αποφασίσει τι δώρο θα κάνεις στον αγαπημένο σου; Αν έχεις πελαγώσει, αν δεν έχεις προλάβει να σκεφτείς, αν δυσκολεύεσαι σε αυτό το θέμα, έρχονται τα ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους για να σε βοηθήσουν...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 6